Karanfil Sokağı retweeted
@ fikiryol

Kübalı doktorlar tarafından koronavirüsten kurtarılan Kanadalı: Gracias Cuba, viva Cuba! 🇨🇺 https://t.co/w0nOzsJQO4 https://t.co/N6SvGgUpp2

View more

Eng retweeted
@ anisaniesa

Kalau teringin nak makan Yee Mee Sizzling ala-ala Tesco tapi payah nak dapat sekarang, you guys boleh cuba buat sen… https://t.co/vIQRKKjlB7

View more

maitexucr retweeted
@ GuerreroCuba

MUY FUERTE. Ha llegado el COVID19 a la población Indígena del Amazonas en #Brasil y allí no hay médicos para atende… https://t.co/HpSxUZRpGI

View more

£ retweeted
@ mandonlew

aku speechless dan aku sangat kesian bila murid aku dalam situasi ni, tp aku sendiri tersepit antara dua keadaan, d… https://t.co/hDrxBUmMVk

View more

Aku memang kalau malas malas betul la nak masak. Cuba kalau rajin. Jgn disuruh. Mcm mcm.

View more

leo senpai retweeted
@ mandonlew

aku speechless dan aku sangat kesian bila murid aku dalam situasi ni, tp aku sendiri tersepit antara dua keadaan, d… https://t.co/hDrxBUmMVk

View more

deez nuts retweeted
@ anisaniesa

Kalau teringin nak makan Yee Mee Sizzling ala-ala Tesco tapi payah nak dapat sekarang, you guys boleh cuba buat sen… https://t.co/vIQRKKjlB7

View more

kurt retweeted
@ anisaniesa

Kalau teringin nak makan Yee Mee Sizzling ala-ala Tesco tapi payah nak dapat sekarang, you guys boleh cuba buat sen… https://t.co/vIQRKKjlB7

View more

Hernan Pereira retweeted
@ GuerreroCuba

MUY GRAVE. Rechaza tajantemente director de la OMS la propuesta de dos científicos fascistas que propusieron utiliz… https://t.co/WwVbyfRoEP

View more

taty retweeted
@ Carmen_E_muller

#ChaoComunistas Golpistas nunca màas, fuera de toda Latino America,es mucho el daño que han hecho a nuestros pueblo… https://t.co/Y18Y06aqSg

View more

@ japortalmiranda

El #DMS2020 destaca el papel fundamental que desempeña el personal de #enfermería en la prestación de servicios de… https://t.co/PYU3WviU4n

View more

Eduardo Izquierdo retweeted
@ hachavarrias8

Para qué queremos médicos cubanos?? Será acaso para meter ideología comunistoide barata?? Qué horror!!! https://t.co/q4qPG2TWEK

View more

bunny retweeted
@ anisaniesa

Kalau teringin nak makan Yee Mee Sizzling ala-ala Tesco tapi payah nak dapat sekarang, you guys boleh cuba buat sen… https://t.co/vIQRKKjlB7

View more

🐼 retweeted
@ anisaniesa

Kalau teringin nak makan Yee Mee Sizzling ala-ala Tesco tapi payah nak dapat sekarang, you guys boleh cuba buat sen… https://t.co/vIQRKKjlB7

View more

@ mandonlew

aku speechless dan aku sangat kesian bila murid aku dalam situasi ni, tp aku sendiri tersepit antara dua keadaan, d… https://t.co/hDrxBUmMVk

View more

Sebab faham la kan, dengan keadaan dia. Kadang nak makan pun lalu, even dia cuba and paksa makan pun, end up dia ak… https://t.co/eh4mUerVwx

View more

@ anisaniesa

Kalau teringin nak makan Yee Mee Sizzling ala-ala Tesco tapi payah nak dapat sekarang, you guys boleh cuba buat sen… https://t.co/vIQRKKjlB7

View more

@ AlejandroGilF

En la situación excepcional que vivimos tenemos que imponernos sacrificios en nuestro modo habitual de vida, pero s… https://t.co/H2iaw7CQrs

View more

@TheFakhrul Tahniah. Boleh cuba lagi. 😊

View more

Beatriz Castillo retweeted
@ aran_tirado

Hoy se ha lanzado desde #Cuba la campaña #ElBloqueoMata para denunciar en las redes sociales que el bloqueo contra… https://t.co/YdaZJf7gBt

View more

$$

diam babi senior tak senior, cuba diam mind ur own business

View more

@ anisaniesa

Kalau teringin nak makan Yee Mee Sizzling ala-ala Tesco tapi payah nak dapat sekarang, you guys boleh cuba buat sen… https://t.co/vIQRKKjlB7

View more

BerNina retweeted
@ attydavejackson

@RomeSixmile Congressman Bennie Thompson of Miss was with an educational delegation 2 Cuba & mentioned 2 Fidel that… https://t.co/MClYBE66oz

View more

ssushi retweeted
@ hara_ayin

@_itsyouu aaaa.. cuba korg ckp direct je terus dgn boyfie korg.. dia bkn ahli nujum weh nk phm apa fikiran kau.. dp… https://t.co/Jc9ucrnbT7

View more

Ķət #StayAtHome retweeted
@ aidi_ezzhar

RAMAI BISING BERKENAAN KES KEHILANGAN DUIT DALAM BANK BANK TERTENTU SEKARANG NI. Mesti ramai perasan kan kalau rat… https://t.co/y0jd7mp7Q5

View more

żåtï 🥀 retweeted
@ anisaniesa

Kalau teringin nak makan Yee Mee Sizzling ala-ala Tesco tapi payah nak dapat sekarang, you guys boleh cuba buat sen… https://t.co/vIQRKKjlB7

View more

maria mir-rocafort retweeted
@ AntonioMautor

Cuba ofrece ayuda humanitaria a EEUU. Esto se estudiará en las universidades.

View more

Syafikatajudin retweeted
@ anisaniesa

Kalau teringin nak makan Yee Mee Sizzling ala-ala Tesco tapi payah nak dapat sekarang, you guys boleh cuba buat sen… https://t.co/vIQRKKjlB7

View more

@Siquiatro “Mancástete?” Lo oí por 1a vez en Gijón en una de mis patosidades 😅 debe ser congénere de Manca 🤷‍♀️, en… https://t.co/ksCLIUKCX9

View more

@BeckyJohnson222 @100Dianne @jkellyca @CarlaGlade @PaulLCarr2 @NoScienceDenial @VileThePro @DoubleDoubleJon… https://t.co/ebzTdF5kgP

View more

L'échec cuisant de l'opération de la CIA sur Cuba en 1961, dans cette adaptation en bande dessinée de l'émission de… https://t.co/MVexsUs88p

View more

Kamila retweeted
@ mandonlew

aku speechless dan aku sangat kesian bila murid aku dalam situasi ni, tp aku sendiri tersepit antara dua keadaan, d… https://t.co/hDrxBUmMVk

View more

Alicia Carolina retweeted
@ EnmanuelGuerr19

Coincidencias d la historia, Flora Tristán y Vilma Espín, grandes mujeres q nacieron el mismo día y aunque distant… https://t.co/rniQZr3Bqk

View more

haha retweeted
@ anisaniesa

Kalau teringin nak makan Yee Mee Sizzling ala-ala Tesco tapi payah nak dapat sekarang, you guys boleh cuba buat sen… https://t.co/vIQRKKjlB7

View more

Rosalba González retweeted
@ ElFinanciero_Mx

#ÚLTIMAHORA Cuba anuncia envío a México de 10 especialistas médicos para apoyar en pandemia COVID-19.… https://t.co/lWatPfaBOA

View more

@Knesix @JoseAGuerra Que le pasó a guerra dios farsante chavista vete a cuba

View more

green 👑 retweeted
@ anisaniesa

Kalau teringin nak makan Yee Mee Sizzling ala-ala Tesco tapi payah nak dapat sekarang, you guys boleh cuba buat sen… https://t.co/vIQRKKjlB7

View more

@ fikiryol

Kübalı doktorlar tarafından koronavirüsten kurtarılan Kanadalı: Gracias Cuba, viva Cuba! 🇨🇺 https://t.co/w0nOzsJQO4 https://t.co/N6SvGgUpp2

View more

✗Chukianggg²✗ retweeted
@ DrAmalinaBakri

Jagalah bahasa dan tutur kata kita di media sosial. Semua itu akan dihitung di kemudian hari. Jaga jari-jemari anda… https://t.co/SuqGlG3F1R

View more

@ Covid19_Time

🇧🇷Brasil:14.049☠️688 🇨🇱Chile:5.116☠️43 🇪🇨Ecuador:3.995☠️220 🇵🇪Perú:2.954☠️107 🇲🇽México:2.785☠️141 🇵🇦Panamá:2.249☠️5… https://t.co/ws6hX2nwbP

View more

EmbaCuba-uk retweeted
@ CubaMINREX

"Gracias Cuba, viva Cuba" repitió una y otra vez Maikel Glofheste, turista canadiense de 57 años recuperado del Cov… https://t.co/DgGYmtIXEE

View more

@NanaLiolet cuba tengok betul2

View more

@Ieqa_AkmaL cuba tanya dia dulu. Nanti apa2 roger 👍🏽

View more

Nur retweeted
@ anisaniesa

Kalau teringin nak makan Yee Mee Sizzling ala-ala Tesco tapi payah nak dapat sekarang, you guys boleh cuba buat sen… https://t.co/vIQRKKjlB7

View more

Pedro Gómez retweeted
@ eltivipata

Conozco a este youtuber cubano. Jamás ha hablado de política (su canal versa sobre culturismo, boxeo, etc.) Así rea… https://t.co/G8nPsAb3j9

View more

BIKTOR 🔻 retweeted
@ Consulcuba_BCN

Poner fin al bloqueo en nombre de la vida y la solidaridad #BloqueoNoSolidaridadSí https://t.co/girEkuOdTO Via @Granma_Digital

View more

Syahirah retweeted
@ rotikaya

Kalau tak tau nak buat apa PKP ni, boleh la ramai-ramai cuba ikut cara Sherry ni 🤣 https://t.co/OvC2KYL2ID

View more

@ecozzo Que ningú li digui al tal Enric que el Yamir és cubà, perquè aleshores ja sí que ens emboliquem XD

View more

@_Iricita buenos días guapa, cuidate mucho ❤️😘

View more

Aksi.Moruk retweeted
@ fikiryol

Kübalı doktorlar tarafından koronavirüsten kurtarılan Kanadalı: Gracias Cuba, viva Cuba! 🇨🇺 https://t.co/w0nOzsJQO4 https://t.co/N6SvGgUpp2

View more

Muhammad Nazirul retweeted
@ DrAmalinaBakri

Jagalah bahasa dan tutur kata kita di media sosial. Semua itu akan dihitung di kemudian hari. Jaga jari-jemari anda… https://t.co/SuqGlG3F1R

View more

@ HalimOsman11

Recovery pesakit covid kita pun sangat baik. Alhamdulillah. Syukur. Ada masa lagi PKP ni, cuba fikir macam mana ki… https://t.co/aTewNpTgC8

View more

@ mandonlew

aku speechless dan aku sangat kesian bila murid aku dalam situasi ni, tp aku sendiri tersepit antara dua keadaan, d… https://t.co/hDrxBUmMVk

View more

@LezoES @Lluisdemont A todos los fundamentalistas que defienden al gobierno los soltaba en Cuba, o en Corea del Nor… https://t.co/cx11mzTxGV

View more

Ester de Lange retweeted
@ StateShebeen

“I was actually on my way home from Cuba. I was covered in rubber gloves and wearing seven face masks. After this,… https://t.co/PsVOCvrCYK

View more

retweeted
@ HalimOsman11

Recovery pesakit covid kita pun sangat baik. Alhamdulillah. Syukur. Ada masa lagi PKP ni, cuba fikir macam mana ki… https://t.co/aTewNpTgC8

View more

BIKTOR 🔻 retweeted
@ EmbaCubaAustria

@USEmbCuba Desinformación? Entonces podemos asumir que Usted decidió ignorar que hay medicamentos solamente produci… https://t.co/rkGUTIBUbM

View more

Coronavirus en tiempos de castrismo https://t.co/HrpaNKX8TY https://t.co/TVGT18KGIt

View more

@Ornstein_CR @LopezOsmayle @JorgeLuisPerd20 @ETECSA_Cuba Porque para responder hay que saber leer....y a veces me p… https://t.co/fp2rrMlcqu

View more

maykell Barroso retweeted
@ marichalmarich1

¿Por que los dictadores disfrutan el privilegio de libre expresión que ofrece esta plataforma, pero después ellos m… https://t.co/5DWofWsEkH

View more

@ Progress__MY

@KKMPutrajaya @MuhyiddinYassin @DrAdhamBaba Bantulah barisan hadapan kita, mereka hanya orang biasa yang cuba sebai… https://t.co/SgZXq6GUPn

View more

Ciza retweeted
@ mandonlew

aku speechless dan aku sangat kesian bila murid aku dalam situasi ni, tp aku sendiri tersepit antara dua keadaan, d… https://t.co/hDrxBUmMVk

View more

Sekarang pun dok perati abah diorang jaga dua cemana😅 Sophea suka mengamok. Matilanakkk😂 tengok dia xda masalah. M… https://t.co/JqzXGO5kE9

View more

retweeted
@ anisaniesa

Kalau teringin nak makan Yee Mee Sizzling ala-ala Tesco tapi payah nak dapat sekarang, you guys boleh cuba buat sen… https://t.co/vIQRKKjlB7

View more

@ EPinternacional

El @observacuba propone a #Cuba que derive a la Policía a "labores de asistencia" de ancianos y personas necesitada… https://t.co/90ibjJEVLF

View more

Salsa🌛 retweeted
@ FoodViralMY

Nah buat korang yang craving churos .Bahan pun tak banyak. Resepi ringkas je. Boleh makan anak beranak cuba tau 😘… https://t.co/4Q48HC2Xws

View more

IrelandfortheIrish retweeted
@ fionamflanagan1

Ann reacts with joy to legislation which can JAIL people for walking further than 2km from their homes. People lik… https://t.co/iCuC0sntqM

View more

Nurul Aieen retweeted
@ wolfxkai

Perempuan memang cepat rasa insecure bila tenguk ada perempuan lain cuba nak menggedik dengan BF dia. Gila tak jealous.

View more

Anis Maisarah retweeted
@ FoodViralMY

Nah buat korang yang craving churos .Bahan pun tak banyak. Resepi ringkas je. Boleh makan anak beranak cuba tau 😘… https://t.co/4Q48HC2Xws

View more

@keepwordsreal @LeeroyMrs @sweetromance @WHO @realDonaldTrump I hear Cuba is nice

View more

YAH! retweeted
@ anisaniesa

Kalau teringin nak makan Yee Mee Sizzling ala-ala Tesco tapi payah nak dapat sekarang, you guys boleh cuba buat sen… https://t.co/vIQRKKjlB7

View more

@ jentikhati

Lelaki!! Awak sepatutnya membimbing wanita bukan sokong ape yang dia buat. So jangan lah ikut ape yang dia buat… https://t.co/hyUKeYGJ4O

View more

yusyaireen retweeted
@ anisaniesa

Kalau teringin nak makan Yee Mee Sizzling ala-ala Tesco tapi payah nak dapat sekarang, you guys boleh cuba buat sen… https://t.co/vIQRKKjlB7

View more

Psicosis Morales retweeted
@ cuartopoder

Cerca de 60 colectivos exigen la suspensión de sanciones y bloqueos contra Venezuela, Cuba, Irán o Palestina https://t.co/7kcZIiVN1X

View more

Alicia Carolina retweeted
@ Alma65116769

#Cuba sufre las consecuencias del Bloqueo que impone #EEUU. Evidenciando su carácter extraterritorial, criminal y g… https://t.co/y5EaMP2oj5

View more

Alicia Carolina retweeted
@ AnitaFernandex

MINSAP anuncia que #Cuba entra en fase de TRASMISIÓN AUTÓCTONA LIMITADA de la #Covid19.Se adoptan nuevas medidas, c… https://t.co/I4QTe4BjcG

View more

@ kk0000000000

Salute #Cuba! Its achievement in edu, health services, people's life, spiritually is marvelous despite facing the l… https://t.co/srPthtNxkZ

View more

. retweeted
@ anisaniesa

Kalau teringin nak makan Yee Mee Sizzling ala-ala Tesco tapi payah nak dapat sekarang, you guys boleh cuba buat sen… https://t.co/vIQRKKjlB7

View more

IN

@rieraihn @Azfarovski Cuba english kan jadi apa

View more

@botxo72 @elmundoes Comunista vete a cuba o a venezuela, con los cornudos de tus jefes.

View more

x retweeted
@ anisaniesa

Kalau teringin nak makan Yee Mee Sizzling ala-ala Tesco tapi payah nak dapat sekarang, you guys boleh cuba buat sen… https://t.co/vIQRKKjlB7

View more

@ SignoriTita

@CarteroBraulio @AUGUSTO86321713 @LanatoForever Que se queden en Cuba, no merecen regresarlos a Chile, después de t… https://t.co/FqKYYHWJHo

View more

lizzy #StayAtHome retweeted
@ anisaniesa

Kalau teringin nak makan Yee Mee Sizzling ala-ala Tesco tapi payah nak dapat sekarang, you guys boleh cuba buat sen… https://t.co/vIQRKKjlB7

View more

Yosfher86 retweeted
@ rojo_demian

🃏Vamos rápido 🃏 F@v y RT ahora!! 🇻🇪Venezuela 🇨🇴Colombia 🇦🇷Argentina 🇨🇱Chile 🇲🇽México 🇨🇷 Costa Rica 🇪🇨 Ecuador… https://t.co/QiIdM5SRqy

View more

Cuba anuncia el envío de médicos especialistas a México, en apoyo a la lucha contra el coronavirus - Haga clic ver… https://t.co/549H3uBMcj

View more

qish. retweeted
@ mandonlew

aku speechless dan aku sangat kesian bila murid aku dalam situasi ni, tp aku sendiri tersepit antara dua keadaan, d… https://t.co/hDrxBUmMVk

View more

@ anisaniesa

Kalau teringin nak makan Yee Mee Sizzling ala-ala Tesco tapi payah nak dapat sekarang, you guys boleh cuba buat sen… https://t.co/vIQRKKjlB7

View more

6thシングル 「マレコン通り」El Malecón 2018年12月に初めて訪れたキューバの思い出、キューバ人との友情をテーマに曲を書きました。前半を日本語、後半をスペイン語で歌ってます。写真 岩切等@h_iwakiri さん。… https://t.co/JMjuNQpOI9

View more

@KKMPutrajaya @MuhyiddinYassin @DrAdhamBaba Bantulah barisan hadapan kita, mereka hanya orang biasa yang cuba sebai… https://t.co/SgZXq6GUPn

View more

:”) retweeted
@ mandonlew

aku speechless dan aku sangat kesian bila murid aku dalam situasi ni, tp aku sendiri tersepit antara dua keadaan, d… https://t.co/hDrxBUmMVk

View more

Venezuelalibre2019 retweeted
@ Neoadolfo

En descargo del autor: este libro fue escrito en una época en la que la ficción democrática-chavista confundía a mu… https://t.co/bkMKmVJI1p

View more

Kübalı doktorlar tarafından koronavirüsten kurtarılan Kanadalı: Gracias Cuba, viva Cuba! 🇨🇺 https://t.co/w0nOzsJQO4 https://t.co/N6SvGgUpp2

View more

fhmi retweeted
@ anisaniesa

Kalau teringin nak makan Yee Mee Sizzling ala-ala Tesco tapi payah nak dapat sekarang, you guys boleh cuba buat sen… https://t.co/vIQRKKjlB7

View more

@awanrun @zulfadhlizahir Many does it in low cadence, itu sebab like no effect. Cuba > 250spm

View more

Alicia Carolina retweeted
@ NLS_CanalCaribe

#Cuba🇨🇺| @DiazCanelB : Y vamos a vacunarnos también contra la desinformación y la neurosis que pueden generar las f… https://t.co/0SYpsRZXLv

View more

Carmen Hidalgo retweeted
@ GuerreroCuba

Desesperado Trump ante la difícil situación en EEUU y el disgusto de varios gobernadores que han comenzado a interc… https://t.co/jggf3y9c7F

View more

L S retweeted
@ menduco_liberal

Ya destruyeron a Cuba Ya destruyeron a Venezuela Están destruyendo a México Están destruyendo a Nicaragua Están des… https://t.co/ylMknpPTjq

View more

jika hanya mimpi saja cara bertemu, maka jangan pernah cuba kejutkan aku.

View more

retweeted
@ _AmirAsyraf_

Jadi girlfriend tu cuba la support sikit, hobi lelaki. Kalau setakat main futsal, main bola. Itupun nak halang, main perempuan baru tahu.

View more

Ayoi retweeted
@ asyrfmhtir_

@bellakhann Akan cuba belajar cara bunyi udang ...

View more